Mobil: 0736- 67 98 63

  • Hem
  • Varumärken
  • Bukowski design

Bukowski Design

logga1

~ Bukowski Design mjukdjur ~

Det spelar ingen roll hur gammal du är – alla behöver en Bukowski nalle!

Bukowski Design AB startade sin verksamhet år 1990. Barbara Bukowski började med att designa nallar och kaniner till sina båda söner, dessa älskas och kramas av dem även idag. Varje nalle symboliserar Barbara Bukowskis livslånga behov av att kanalisera sin kreativitet och konstnärliga begåvning. Varje nalle eller serie som skapas har en motsvarighet i det verkliga livet – för varje person har en spegelbild i form av en nalle i Barbaras uppfinningsrika sinne. 

Inspirationen hämtade Barbara från gamla Tyska och Engelska modeller som bland annat designats av Margareta Steiff. Under en mässa i Sollentuna ställde hon som prov ut några av de första egendesignade björnarna vilka drog till sig större uppmärksamhet än de övriga produkterna.  Efter detta första bevis på att det verkligen fanns ett stort intresse för hennes nallebjörnar satsade Barbara Bukowski helhjärtat på att bygga och etablera sitt företag som en av de största producenterna av mjukisdjur i Skandinavien. Bukowskinallarnas framgång kan förklaras genom den unika design och tanke som ligger bakom varje kreation. 

Det är med stolthet att få säga att vi har idag Sveriges största sortiment av Bukowski Design mjukisdjur. Vi känner en ära att få förmedla dessa underbara gosedjur!