Mobil: 0736- 67 98 63

  • Hem
  • Varumärken
  • Swipe

Swipe

Produkterna från Swipe fungerar effektivt och är ekonomiska. Basprodukterna i Swipe-serien är koncentrat som späds ut med vatten(som du har hemma i kranen, och inte behöver bära hem från butiken) vilket gör dem förmånliga att använda och minskar avfallsmängden. En liter stor flaska allrengöring blir 25 liter utspädd lösning av normal styrka. Swipe har sålts och marknadsförts internationellt i 40 års tid och populariteten håller i sig. Miljontals hushåll runtom i världen använder år efter år Swipes produkter.Läs mer på www.ncare.se

BioSwipe - naturligt & biologiskt nedbrytbart.

Bakterier är avgörande för livet på jorden och finns överallt. Vi människor bär omkring på runt 3 kg bakterier i våra kroppar. Vi lever i en symbios. Bakterier kommer i olika former och storlekar. Enkelt sagt så finns det ”onda” bakterier som gör oss sjuka och ”goda” bakterier som hjälper oss. De ”goda” håller även de ”onda” bakterierna i schack. Vi har använt oss av bakterier i årtusenden inom t ex matproduktion av öl, bröd och ost. Bakterier har länge använts inom vattenrening eller vid oljespill. Men produktionen har varit dyr. Forskare har i årtionden arbetat med att hitta en bra, miljövänlig och kostnadseffektiv produktion av goda bakterier som ska kunna ersätta kemikalierna i de dagliga rengöringsprodukterna vi använder. Resultatet av den forskningen kommer här i form av den nya serien BioSwipe. I BioSwipe-produkterna finns det probiotika som bryter ned och ”äter” biologiskt och effektivt fett, proteiner och cellulosa = smuts. Det som blir kvar efter den processen är vatten, gas och mineraler. Alla helt naturliga produkter. Produkterna i BioSwipe är helt säkra för miljön, för dig som använder det och för det som rengörs eller tvättas. Och eftersom de är högkoncentrat spar vi även på transporterna.

Som kund har du alltid full nöjdkundgaranti och ångerrätt inom 30 dagar om du inte är nöjd med produkten.

N´Care för SWIPE ´s drygt 40-åriga tradition inom direktförsäljning vidare.

N´Care är medlemmar i Direkthandelns Förening Sverige och vi följer de etiska regler som gäller för direkthandel i Sverige.

Vi i Gnomy-Butiken har sålt SWIPE sedan mer än 25 år tillbaka och har aldrig ångrat en dag med alla dessa underbara människor som man möter genom produkten SWIPE.