x 
Kundvagn - 0 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Bukowski Design


The big boy Anton från Bukowski Design i en härlig ljusbrun päls med vit rosett och ögon som man blir förälskad i. Han är ca 50 cm hög.
Vi har ett av Sveriges största sortiment av Bukowski Design gosedjur! Alltid ca 300-350 sorter i lager. Letar du efter någon Bukowski som vi inte har? Ring eller maila oss så ska vi göra allt vi kan för att fixa det! Hos oss får du personlig service, bra priser och snabba leveranser. 
 

Kvalité och Säkerhet
- Alla produkter gjorda av Bukowski Design AB är enbart gjorda i nya material av högsta kvalitet. 
- Samtliga bukowskinallar är CE märkta enligt testmetoden EN 71-1/2. Materialen är syntetiska ( generellt sådana         material som används för denna typ av produkter ) för att minimera bildningen av bakterier och mögel när nallen blir     fuktig, dessutom underlättar de tvätten och minimerar allergier.
- Innehåller inga som helst flammsäkrande medel
- Samtliga ögon är dragfasta och låsta vilket innebär att de sitter fast ungefär som popnitar i pälsen.Alla babyprodukter har handbroderade ögon, näsor och munnar.
- En del produkter har plastgranulat i sig som ger extra tyngd och känsla, dessa ligger dubbelt säkrade i speciella nätpåsar som gör att de inte faller ut även om sömmen skulle spricka. Kulorna är runda och större än 2mm i 3 dimensioner enligt konsumentverkets rekommendationer.
-  Bukowski nallarna är generellt stoppade med polyester vilket i sig är vätskefrånstötande, detta gör att de snabbt torkar efter tvätt. 
- Alla nallar kännetecknas av det påsydda CE märket.

bukowskimärkerna

 


Produkter - Bukowski Design

Le Grand Benoit vit från Bukowski Design

Le Grand Benoit vit från Bukowski Design

Helt underbar nyhet från Bukowski Design. En nalle med härligt stickade kläder och mössa. Dessa underbara ögon som tittar och...
749 kr
Sweet Alvin från Bukowski Design

Sweet Alvin från Bukowski Design

NYHET HÖSTEN 2020! Sweet Alvin i vit halsduk och en härlig mössa med en stor vit boll. För att inte bli kall om benen har han...
175 kr
Little Teresa Vit från Bukowski Design

Little Teresa Vit från Bukowski Design

Little Teresa är söt som socker. Med sin vackra kappa påminns hon om nallen Romania. Perfekt till dop och namngivning. Hon bl...
199 kr
Fanny Burgundy från Bukowski Design

Fanny Burgundy från Bukowski Design

En helt underbar nalle och passar väldigt fint tillsammans med nallen Alexander Burgundy. De är två helt underbara nallar som...
149 kr

Om Gnomy

Vi har ett av Sveriges största sortiment av Bukowski Design gosedjur och Gnomy Diariés av Annekabouke. Ni hittar även andra populära varumärken så som Disktrasepoesi, Härliga trä &  plåtprodukter från Bali, Willow Tree, Majas Lyktor som stödjer barncancerfonden, VanAsch, Heart&Home  och mycket mera.

 

Kontakt

Kontakta oss på följande adress och nummer:

Gnomy-Butiken i Borås
Stenkilsgatan 1 
506 35 Borås 

Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefon: 0736-67 98 63

 

Fraktkostnader

Vi har inga expeditionskostnader enbart fraktkostnad.

Frakt 59kr

Öppettider

Mån - Fre 11.00 - 18.00
Lör - 11.00-14.00

Övrig tid efter överrenskommelse.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Org.nr: 916896-6878
Momsregnr: SE 916896-6878 01

Webbsida av Joomlaproffs.se